Kontorslokal.net

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Sigtuna

141 m2 kontor i Sigtuna att hyra

Rymliga kontorslokaler med stora möjligheter

Rymliga kontorslokaler med stora möjligheter

I Märsta Centrum med strålande utsikt. Hyr hela 325 kvm eller en del som passar just dig

Beskrivning

Välkommen till Märsta Centrum!
Här kan vi erbjuda en kontorslokal om 325 kvm, belägen en trappa upp. Lokalen är delvis rumsindelad men samtidigt erbjuder stora gemensamma ytor. Fina utsikter över centrala Märsta och härligt ljusinsläpp skapar en trevlig arbetsmiljö. Det finns nyrenoverat pentry och passande utrymme perfekt för att arrangera lounge.
Lokalen går lätt att dela upp till två separata lokaler (175 kvm och 141 kvm), om du är i behov av mindre kontor. Förslag på möjliga lösningar hittar du bland ritningar.
Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att boka visning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer genom närhet till Arlanda Flygplats, E4 och Järnvägsstationen med täta kommunikationer till Stockholm och Uppsala. Märsta är ändstation för SL:s pendeltågslinje 36, Södertälje – Märsta.



Service

Service, med restauranger, butiker, och övriga tjänster finns precis utanför dörren. Märsta Centrum utvecklas i snabbt tempo och blir en fantastiskt stadskärna för hela Sigtuna kommun. Närheten till Arlandastad sätter dynamisk fart på konstant pågående förändring i hela området.

Parkering

Finns att hyra

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner ...